Vi säljer drömmar och inte bara Tatuerings produkter.


”Vi säljer drömmar”

Många drömmer om att öppna sin egna studio, att kunna leva på sitt intresse att kunna tjäna pengar på sin konst.

Till skillnad ifrån många av våra konkurrenter som förökelser göra lite allt möjligt allt ifrån driva butik, ehandel, tattoo shop, studio och kundtjänst så valde vi tidigt att fokusera på denna butiken. Att vara bäst på detta och att du ska hitta vad du behöver och få leverans och hjälp så snabbt som möjligt. Men även att du ska ha ett bollplank då teamet bakom denna sidan givetvis har kunskap inom tattoo branschen. 
Här hittar du unika produkter som våra kitt och mycket annat.

 

Mer om Tatueringstyle:
 

Företaget Tatueringstyle.se etablerades i början av 2010 med ambitionen då som nu att tillfredsställa behoven för både nybörjare och proffs. Vi riktade då in oss på hela kitt som nu mera bara är en liten del av vårt ständigt expanderande sortiment. Håll dig uppdaterad då vi varje månad siktar på att få in nya produkter och nyheter i vår katalog.

Under 2011 så slog vi ihop oss med Tattoonox som numera främst jobbar mot Danmark & England

 

Vi har på kort tid blivit en av Sveriges ledande tatuerings leverantörer detta pga. starkt kundbemötande, beskrivande bilder och framförallt bra och prisvärda produkter.

 

Våra bilder:

Vi tar med stolthet över att vi har egen produktfotografering med bilder i högupplöst kvalitet.

Detta för att du som kund ska få se vad det är du köper.

All otillåten användande av våra bilder polisanmäls direkt då våra bilder är digitalt vattenmärkta och skyddas av upphovsrättslagen!

 

Garantier:

Vi värnar om dig som kund här på Tatueringstyle och ger dig därför garanti på alla aggregat och maskiner! Målet är ett långt samarbete där du känner du har en partner som du kan lita på.

 

 

 

_________________________________________________________________________________________

Retur adress

Tatueringstyle
at: Billy Wallin
Kvarngatan 1,
275 36 Sjöbo

org: 8106154134