Tatueringsnålar

Vi erbjuder bra och billiga tatueringsnålar

För dig som är i behov av nya nålar för din tatuering kan med fördel handla dem online hos oss på Tatueringstyle. Vi erbjuder nålar av hög kvalitet och som passar lika väl för proffs som för nybörjaren. Olika tatueringsnålar ger olika resultat, och ger dig därför fler kreativa möjligheter. Hos oss hitt...

Vi erbjuder bra och billiga tatueringsnålar

För dig som är i behov av nya nålar för din tatuering kan med fördel handla dem online hos oss på Tatueringstyle. Vi erbjuder nålar av hög kvalitet och som passar lika väl för proffs som för nybörjaren. Olika tatueringsnålar ger olika resultat, och ger dig därför fler kreativa möjligheter. Hos oss hittar du tatueringsnålar såsom round liner, round shader, round magnum, single stack magnum, double stack magnum och flat nål.

Här kan du köpa tatueringsnålar online

Vi gör det lätt för dig att komma igång eller hålla igång ditt tatuerande. Förutom att erbjuda dig billiga tatueringsnålar i olika versioner online så kan du även hitta allt annat du behöver för denna aktivitet. Vi erbjuder kompletta tatueringskit, något som gör att du kan hitta allt på en och samma hemsida, och allt med hög kvalitet och som följer alla säkerhetsregler. Handla med fördel dina nya tatueringsnålar online hos oss på Tatueringstyle. 

Mer

Tatueringsnålar Det finns 46 produkter

Underkategorier

 • Round Liner

  Vanligen använd för fina linjer och detaljerade arbeten. Nåltipparna är grupperade nära varandra i ett ovalt mönster, speciellt anpassat för tunna och tjocka linjer samt detaljarbete. Våra individuellt packade Round Liner nålar är tillverkade av 316L rostfritt stål, förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Varje tatuering nål är stämplas med utgångsdatum.

 • Round Shader

  Vanligen använd för mindre områden med skuggning och färgläggning. Nåltipparna är grupperade löst i ett ovalt mönster, speciellt anpassat för mindre områden med skuggning och färgläggning samt detaljarbete med highlights, skuggning och fägläggning. Våra individuellt packade Round Shader nålar är tillverkade av 316L rostfritt stål, förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Varje tatuering nål är stämplas med utgångsdatum.

 • Round Magnum

  Vanligen använd för samma ändamål som Single Stack Magnum. Skillnaden är de yttre nåltipparn som grupperas kortare i ett bågmönster. Syftet och nyttan med Round Magnum nålar är att uppnå mjukare kanter för ifyllning och skuggning. Våra individuellt packade Round Magnum nålar är tillverkade av 316L rostfritt stål, förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Varje tatuering nål är stämplas med utgångsdatum.

 • Single Stack Magnum

  Vanligen använd för större områden med färgläggning och skuggor. Nålarna är konfigurerade i en rak linje, men en och annan nåltipp är höjd något för att täcka mer ytarea. Konfigurationen är något lösare/glesare än Double Stack Magnums. Våra individuellt packade Single Stack Magnum nålar är tillverkade av 316L rostfritt stål, förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Varje tatuering nål är stämplas med utgångsdatum.

 • Double Stack Magnum

  Vanligen använd för större områden med färgläggning och skuggor. Nålarna är konfigurerade i två rader. Exempelvis kan konfigurationen för en 13M2 (13 Double Stack Magnum) vara 7 nåltippar på nedersta raden och 6 nåltippar staplade ovanpå. Bredden på en 13 Double Stack Magnum är alltså bara 7 nåltippar bred. Många oerfarna tatuerare får denna konfiguration förväxlas med Single Stack Magnum nålar. Våra individuellt packade Double Stack Magnum nålar är tillverkade av 316L rostfritt stål, förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Varje tatuering nål är stämplas med utgångsdatum.

 • Flat

  Vanligen använd för skuggning, nyansblandning och detaljerat arbete på raka motiv som tex bokstäver. Nåltipparna är grupperade i en rak linje. Våra individuellt packade Flat Tip nålar är tillverkade av 316L rostfritt stål, förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Varje tatuering nål är stämplas med utgångsdatum.

Visar 1 - 46 of 46 produkter
Visar 1 - 46 of 46 produkter