Tatuerings salva

Tatuerings Salvor.

Det finns oändligt många alternativ när det kommer till salvor för att vårda en nygjord tatuering. Eftersom en tatuering är ett färskt öppet sår måste den behandlas därefter.

Apoteket är en bra källa för vårdande salvor anpassade till detta ändamål. ·

 

Lubriderm® - Erbjuder ett brett utbud av produkter unikt formulerade med samma näringsämnen som finns naturligt i frisk hud. Serien Advanced Therapy® är en uppsättning lotion för extra torr hud och perfekt för att vårda din tatuering!

 

 

· Eucerin® är ett hudvårdsmärke som rekommenderas av dermatologer och grundar sig på god hudforskning. Soothing Lotion och Soothing Cream från Eucerin® lugnar skadad hud, minskar klåda och hjälper hudens naturliga läknings process.Butiker och Online shoppar som specialiserar sig på tatueringsprodukter erbjuder de bästa eftervårds salvorna.

 

 

· Tattoo Goo® Sedan 1998 har Tattoo Goo® 

använt sig av de bästa oljor, mjukgörare och växtbaserade ingredienserna för att läka dina tatueringar och piercingar. Tattoo Goo®’s Aftercare Lotion berikad med naturliga A&D vitaminer minskar läkningstiden med upp till 50%.

 · H2Ocean® är en av världens ledande tillverkare av eftervårds produkter för tatueringar och piercingar. Ocean Foam från H2Ocean® är ett skum utformad för att återfukta en ny tatuering och även låsa i bläcket.