Tippar

Tatuerings tippar i stål och för engångs bruk. Engångstipparna är förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Ståltipparna är tillverkat i kirurgiskt 316L rostfritt stål med individuell vikt på ca 0,1gram. Om du inte kan tillämpa autoklavsterilisering på ståltipparna är det krav på tipp för eng...

Tatuerings tippar i stål och för engångs bruk. Engångstipparna är förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Ståltipparna är tillverkat i kirurgiskt 316L rostfritt stål med individuell vikt på ca 0,1gram. Om du inte kan tillämpa autoklavsterilisering på ståltipparna är det krav på tipp för engångsbruk av hygieniska skäl. I produkt beskrivningen hittar du även vilken nål som passar till.

Mer

Tippar Det finns inget i denna kategorin

Underkategorier

  • Engångs tippar

    Engångstipparna är förhandssteriliserade med EO gas, individuellt blister-förpackade och redo att användas direkt! Det självklara valet av tippsort om du inte kan tillämpa autoklavsterilisering! I produkt beskrivningen hittar du även vilken nål som passar till.