Söker en timmanställd för att packa & sköta kundtjänstDu har kommit in ifrån facebook eftersom du är mellan 19-24 samt studerar på Campus helsingborg eller Lunds universitet samt bor i Helsingborg eller Lund.


Jag driver ett litet ehandels företag med en omsättning på runt 1,5 miljoner och känner nu att det börjar bli dags att få lite hjälp så att företaget kan växa snabbare.

Din roll
Du kommer få ett roligt jobb med ganska flexibla tider så att du kan dryga ut studentkassan. Din huvudsakliga syssla kommer vara packning av beställningar dels ifrån denna sidan samt www.perukbutiken.se och en annan sida vi håller på att starta upp. Sen blir det även en del kundtjänst och övriga sysslor som inventering, lagerhållning osv osv ca 2-3 timmar om dagen.
Du kommer ha mycket frihet och enormt ansvar samt en rolig arbetsplats! 


Vad jag söker hos dig:
Ett enormt driv, att du vill förändra världen samt att du har glimten i ögat och vill vara med att skapa något större än dig själv. Vill gärna att du går någon utbildning som har med detaljhandel, ekonomi, marknadsföring , handel eller företagande då detta tyder på att du är intressserad och ser din framtid där.  

Vad du nu ska göra
Så vill du vara med och skapa din framtid och bygga ett företag ifrån början samt är intresserad av att tjäna lite extra pengar i Helsingborg.

Du är varmt välkommen att skicka in varför jag ska anställa dig till följande epost adress

Mail: [email protected]